Ismertetők

Minden, amit a tiszta szinuszos inverterekről, UPS készülékekről tudni érdemes!


Akkutelep kialakítása - hogyan?

Kezdőknek, érthhetően! Különböző külső akkumulátáros készülékek (UPS-ek, inverterek) különböző feszültségű akkutelepet "várnak el". Hogyan alakítható ez ki?

Tovább

A MUST inverterek paraméterei

A MUST inverter készülékek természetesen azonnal működőképesek, de akkor működnek a leghatékonyabban, és akkor spórolnak számunkra a lehető legtöbb pénzt, ha megfelelően paraméterezzük.

Tovább

Szolár inverterek érthetően

Érthetően, NEM villamosmérnököknek vagy épületgépészeknek íródott cikkünkben a MUST szolár inverterek sokoldalúságát mutatjuk be.

Tovább

Inverterekről érthetően

Többféle inverter létezik, és a magyar szaknyelvben valóban mindet így nevezzük - bár a funkcióik terén óriási különbségek lehetnek!

Tovább

Milyen akkut válasszak?

Hogyan válasszunk UPS-be akkumulátort, amikor cserélni kell? Milyen akkumulátort válasszak egy inverterhez?

Tovább

Legyen fűtése áramszünet alatt is!

Gázkazános rendszernél egyszerűen csak kihűl a ház. Kandallós rendszernél a keringetés leállása akár robbanáshoz is vezethet. Hogyan tápláljuk szünetmentes készülékkel a fűtésrendszert?

Tovább

Mi az a tiszta szinuszos inverter?

Gyakran olvasható, hogy ehhez vagy ahhoz a megoldáshoz, pl cirkó keringetőhöz, tiszta szinuszos jelalak szükséges. De mit jelent ez?

Tovább

Inverter irodai, ipari, céges felhasználásra

Három fázist (tápsínt) is kiszolgáló, elsősorban vállalati, irodai, esetleg műhely felhasználásra fejlesztett On-Line készülék.

Tovább