Kapcsolat

2013 óta működő webáruházunk létező, 100% magyar tulajdonú vállalkozás, magyarországi (Váchartyán) telephellyel, raktárral és bemutatóteremmel.

Központi e-mail címünk:

info kukac upsakku.hu

Telefon:

+3630 366-0311

Telefonos ügyfélszolgálat elérhető: nyitva tartási időben, azon kívül és hétvégén nem!

Ha éppen vonalban vagyunk, vagy nem tudjuk felvenni, megpróbáljuk később visszahívni, ennek feltétele, hogy visszahívható számról keressen bennünket!

Minden emailt és árajánlatkérőt megválaszolunk munkaidőben általában max. 1-2 órán belül. Kérem, megrendelését, árajánlatkérését csak a webshopon keresztül küldje el, így a leggyorsabb.

Ha esetleg egy munkanapon belül nem kap választ, akkor valami probléma lehetett az elküldéssel, ilyen esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonos elérhetőségeinken.

Ha a webshopban nem találta meg a keresett terméket, itt tud árajánlatot kérni: info kukac upsakku.hu

Üzlet, raktár, átadópont:

Bemutatótermünk Váchartyánban található, nyitva tartási időben itt átvehetőek a leadott és összekészített rendelések, illetve leadhatóak szervizelésre a készülékek. Tanácsadással nem minden esetben tudunk szolgálni, mert szakértő kollégáink gyakran helyszínen teljesítenek szolgálatot, így javasoljuk, ha ilyen kérdése van, inkább telefonáljon vagy küldjön nekünk e-mail-t.

Raktár, átadópont, csomagfogadási cím: 2164 Váchartyán, Dózsa György utca 7.

Bejárat a Temető utca felől a sarokról a nagykapun. Belső parkolóval rendelkezünk, ide be lehet állni. Az üzlet előtt, mellett kevés a hely, ezért kérjük a belső parkolót vedd igénybe!
A motorosbolttal vagyunk egy épületben!

Nyitva tartás:

Munkanapokon: 9:30-17:30
Szombat, vasárnap, ünnepnap: ZÁRVA
Csak áruátvétel és előre megrendelt árukiadás: 17:30-18:00 között IS lehetséges fenti nyitva tartáson kívül munkanapokon!

Munkarend változás miatti nyitvatartás változások:

2023.10.23.: ZÁRVA
2023.11.01.: ZÁRVA
2023.12.25-26.: ZÁRVA
2023.12.27-29.: Nyitva 9:30-18:00
2024.01.01-03.: ZÁRVA
2024.01.04-től normál nyitva tartás

Megközelítés:

Autóval

Az M2-es autópályáról a legegyszerűbb megközelíteni a települést (Budapest határától kb. 20-25 perc). Üzletünk a fő úton található az M2-estől nézve a falu másik végén. A falun belül a nagy Y-elágazásnál (Váckisújfalu-Kisnémedi) Kisnémedi, Püspökszilágy felé kell jönni, majd az elágazás után szinte rögtön a balra eső Temető utcába kell lefordulni, majd rögtön jobbra behajtani üzletünk udvarába, ahol le lehet parkolni.

Busszal 

Vácról, Aszódról és Budapestről is van közvetlen járat.
A Váchartyán, Gosztonyi-kastély megálló az üzlet előtt áll meg (1 perc séta), a Váchartyán, Veres Pálné utca pedig 3 perc sétára található. Mindkét állomáson más vonal jár, így érdemes mindkettőt megnézni.

Vonattal 

A Nyugati pályaudvarról a Rudnaykert megállót kell keresni vagy közvetlen vonattal, vagy Vácról átszállással. Séta az állomástól kb. 10-15 perc tempótól függően.

Viszonteladóknak:

Amennyiben viszonteladónk szeretne lenni (szerviz, továbbértékesítő partner), úgy írjon központi e-mail címünkre és megbeszéljük a részleteket! Új partnereknek igazolniuk kell azt, hogy a termékeket továbbértékesítésre vásárolják, illetve minimális vásárlási értékhez is kötött, így abban az esetben ha egy cég szeretne vásárolni 10.000Ft-ért, akkor felesleges ilyen jellegű köröket futni! Saját felhasználásra vásárló cégeknek sajnos nem tudunk további kedvezményt nyújtani, kivéve nagy darabszámú megrendelések esetén egyedi ajánlatban.